Medisinsk yoga (MediYoga)

- trening som gir deg økt indre ro og tilfredshet

MediYoga passer for alle. Her her mange funnet sin favoritt øvelse eller pusteteknikk som gjør hverdagen lettere, gir ro og velbehag. 

Jeg har spesialisering i MediYoga, stress og utbrenthet og MediYoga Traume. Selv velger jeg ofte å bruke MediYoga i min hverdag. 

Medisinsk Yoga kan være godt for medisinske utfordringer som smerter, søvnproblemer, betennelser, hjerteflimmer, overvekt, og fordøyelses problemer.

Hva er MediYoga?

Dette er trening som bidrar til fysisk og mental styrke. Denne formen for trening passer godt for de som ønsker økt ro i sinn og kropp. Har du mye stress og ubalanse i din hverdag?

Medisinsk yoga er basert på resultater med forankring forskning og utføres av helsepersonell. MediYoga (medisinsk yoga) består av pust, øvelser, hvile/avspenning, meditasjon og mantra.

Pust

Lange dype åndedrag. Fyll lungene med luft og pust sakte ut og inn. Dette kan påvirke nervesystemet, hormoner, immunforsvaret og …. våre tanker. Her kan vi oppnå optimal balanse og indre ro.

Øvelser

Enkle og rolige øvelser som stimulerer nervesystemet fra nederst i ryggraden og helt opp i toppen av hodet. Myker opp og strekker ut i rygg og nakke. Hovedregel i MediYoga er at det aldri skal gjøre vondt og øvelsene tilpasses ved skade eller smerter.

Hvile og avspenning

Kroppsskanning og avspenningsøvelser. Det trenes på økt bevissthet og finne roen.

Meditasjon

MediYoga avsluttes med en 10 til 12 minutters meditasjon. Dette er en aktiv og våken handling som kan øke vår bevissthet og tilstedeværelse i nuet. Dette kan videre styrke oss i møte med det som er!

Mantra

Stemme, vibrasjoner og lydfrekvenser. Vi toner inn når vi starter og uttoning for å avslutte MediYoga timen.

Hvordan kan jeg få time?

Klikk på knappen under og bestill time.

Start med å velge type time du vil ha, deretter varighet på timen. Velg så dato og klokkeslett du vil timen skal starte. Skriv så inn din kontaktinformasjon. Når du bekrefter timen så vil du motta en epost med bekreftelse på timen.

Vel møtt!