Gavekort, gratis time eteriske oljer eller MediYoga

Gavekort, gratis time eteriske oljer eller MediYoga
10-12-2018
Hei 

Tirsdag 18. desember har jeg satt opp et par gratis arrangement i mine lokaler for deg som vil komme innom meg på Greverud. Denne dagen kan du kjøpe gavekort på MediYoga eller et individuelt pust- og avspenningsprogram. Kanskje ønsker du å gi bort en nydelig duft med vill appelsin med eteriske oljer. Send meg en melding om du kommer på MediYoga eller eteriske olje timen. Jeg gleder meg til å treffe deg.

Her er dagens program:

kl 11.00 - 12.00 MediYoga - Pust, øvelser og avspenning. Du inviteres til å bli med på en time for indre ro, velvære og behag. Begrenset med antall plasser. 

kl 17.30 - 18.30 Eteriske oljer - en introduksjon. Jeg har med bøker om disse fantastiske duftene og emosjoner. Kanskje vi sammen finner en olje som passer deg - akkurat nå? Her kan du lukte, bruke god tid og bli kjent med oljene. 


Det blir smaksprøver på gløgg (uten sukker) og nydelig sjokokuler. Kanskje trenger du noen tips for sunn og næringsrik mat nå i julen? Det er mulighet for å teste Tanitavekt (for fett% og metabolsk alder) og HRV (pulsmåler) som kan vise hvordan pust kan redusere stress.
Jeg kan også demonstrere Nevrofeedback om du ønsker å vite mer om hva det er og hvilken resultater og effekter det kan vise til.