Pust, stressmestring og et godt introtilbud.

De fleste som har vært på MediYogakurs ønsker å ta med elementer fra kurset inn i egen hverdag. Vi er forskjellige og vi trenger å bli oppmerksom på det som er rett øvelse for oss selv. Kanskje det er tips her som passer deg?

1. Finn din favorittøvelse. Det kan være "lange dype åndedrag" eller pusteøvelsen "5-7-8".

2. Hvordan passer det deg å gjøre øvelsen? Stående, liggende eller med bevegelse?

3. Sett av en fast tid eller en situasjon og øve 2 - 5 minutter, 5 dager i uken. Eksempler her kan være en stille stund før frokost, kanskje før lunsjpausen, når du venter på tog eller buss eller rett før sengetid.

Trenger du veiledning til å finne ut av dette? eller du vil lære flere metoder fra MediYoga eller mindfulness?

Det er glede å introduserer et nytt verktøy og tilbud, etter å fulgt spennede opplæring og forløp som igjen er en kombinasjon av vitenskap, teknologi og kliniske erfaringer innen coaching metoder. Jeg forteller gjerne mer her om du vil vite det. Du har mulighet for å bestille et introtilbud og erfare dette opplegget som egen selvutvikling og mestringsstrategi for negativt stress. 

Jeg har nå introtilbud ut juni på HRV coaching. Heart rate variability (HRV) er en pulsmåler som festes på øret og vi måler din pusterytme. Målingen foregår i 1 minutt og utføres første og siste gang.

Introtilbudet er totalt 5 ganger for kun 1.950,-

* 2 ganger a 60 minutter, første og siste gang inkludert HRV måling.

* 3 ganger a 30 minutter

* Alle gangene med individuell veiledning, øvelser og samtale.

Timer kan bestilles på mail eller jeg kan kontaktes via messenger og facebook. Publisert/ published: 28-04-2019