T.R.E.

- stressmestring og dyp avspenning

Dette er en kroppsorientert stressmestringsøvelse. Du beveger deg fra stress til ro og behag i hele kroppen. Dette oppleves ofte som svært effektiv metode.

T.R.E. kan bli brukt som egentrening eller i grupper, og gjerne i kombinasjon med andre behandlingsformer. Teknikken virker avspennende, avslappende og også for mange, direkte smertelindrende. T.R.E. er utviklet av dr David Berceli, PhD, som har undervist verden rundt i 25 år. 

Mitt utdannelseforløp startet i 2012 og med god erfaring fra praksis

Hva er T.R.E?

Trauma and Tension Releasing Exercises (TRE) er er en spennende stressmestringsteknikk. 

Dette er en kroppsorientert stressmestringsøvelse. Du beveger deg fra stress til ro og behag i hele kroppen. Dette oppleves ofte som svært effektiv metode.

Metoden kan passe for deg som:
er utbrent eller kanskje er på god vei dit eller vært der før
lav energi og kjenner på utmattelse
klarer ikke slappe av i kroppen 
har smerter og spenninger
kjenner på indre ro og mange tanker
ønsker å lære en ny effektiv stressmestringsøvelse
 

T.R.E. handler om å løse opp stress fra daglige belastninger eller etter stressende, eventuellt traumatiske hendelser. Teknikken lærer du å gjøre selv, og du får et verktøy du kan bruke resten av livet. 

Hvordan kan jeg få time?

Klikk på knappen under og bestill time.

Start med å velge type time du vil ha, deretter varighet på timen. Velg så dato og klokkeslett du vil timen skal starte. Skriv så inn din kontaktinformasjon. Når du bekrefter timen så vil du motta en epost med bekreftelse på timen.

Vel møtt!